Un nou serviciu de TFS proxy lansat de DiscountASP.NET

DiscountASP.NET, lider in solutii de hosting pentru dezvoltatorii .NET, tocmai a anuntat lansarea unui nou server de TFS proxy, care va actiona ca un serviciu beta gratuit pentru clientii sai de TFS hosting. Mai mult decat atat, acest program gratuit de TFS proxy permite clientilor ce au membrii echipei de dezvoltatori situati departe de datacenterele DiscountASP.NET sa-si imbunatateasca productivitatea.

Concret, TFS proxy este un server de proxy caching, care va salva in cache copiile locale ale fisierelor sursa. Acest lucru se datoreaza faptului ca proxy-ul va fi mai aproape de locatia unui dezvoltator, ceea ce va insemna ca productivitatea acestuia poate fi sporita datorita imbunatatirii vitezei.

Pana in prezent, DiscountASP.NET a lansat servere de TFS proxy pentru Coasta de Vest a Statele Unite ale Americii, Europa si Asia, adaugand si functia de Proxy Manager in panoul de control TFS, astfel incat clientii sa poata activa sau dezactiva, precum si sa administreze serverele TFS proxy.

Trebuie remarcat faptul ca DiscountASP.NET este un furnizor de solutii de hosting bine cotat printre dezvoltatorii Microsoft, detinand titlul de Microsoft Gold Certified Partner, si in plus de asta, este de asemenea si un membru al programului Visual Studio Industry Partener. DiscountASP.NET a crescut si datorita promovarii puternice prin viu grai, mai ales in randul dezvoltatorilor si a comunitatii Microsoft.