Instrument anti-spam maskme – solutia ideala pentru utilizatorii de hosting

No-spamVesti bune pentru clientii de hosting! Un nou instrument de protejare a intimitatii numit MaskMe va poate ajuta sa eliminati definitiv spam-ul venit de la diverse website-uri si de la companiile de marketing.

Multe dintre componentele MaskMe, creat de dezvoltatorul Abine, sunt disponibile in mod individual pe Internet, dar Abine le-a “reunit” sub forma unei singure extensii disponibile pentru Chrome si Firefox.

MaskMe este disponibil in versiune gratuita si premium. Versiunea gratuita permite utilizatorilor sa genereze o adresa e-mail alias unica pe care o pot da unui site de e-commerce, de exemplu, daca se tem ca vor primi de la acesta prea multe mesaje pe viitor.

MaskMe face forward la e-mailuri de pe adresa alias pe adresa de mail folosita in mod obisnuit, iar utilizatorii au optiunea de a opri forward-ul mesajelor agasante venite de la un anumit expeditor.

Versiunea premium ofera cateva caracteristici interesante, printre care si posibilitatea de a oferi un numar virtual de card de credit atunci cand se fac cumparaturi online. Acesta este asociat cu numarul real de card de credit al utilizatorului, astfel incat comerciantii nu vad niciodata numarul real al cardului de credit, iar acest lucru protejeaza utilizatorii in fata hackerilor si a tentativelor de furt de date.

O alta caracteristica premium, “Masked Phone” permite utilizatorilor sa introduca un numar de telefon alternativ in formularele web, un instrument proiectat pentru a preveni apelurile nedorite venite din partea companiilor de telemarketing. Apelurile primite pe numarul de telefon alias sunt transmise de Abine catre numarul de telefon al utilizatorilor. Numerele nedorite pot fi blocate.

Versiunea premium poate fi utilizatata si pe smartphone-uri iOS si Android, fiind disponibila in Apple App Store si in Google Play.