Windows 8.1 va fi lansat in luna octombrie

windows_81v2-590x327-590x300Microsoft face acum ultimele retusuri la Windows 8.1, dar utilizatorii finali vor mai avea de asteptat pana in luna octombrie pentru a pune mana pe cea mai recenta versiune a sistemului de operare.

Microsoft a anuntat anterior ca va lansa la sfarsitul lunii august versiunea RTM (release to manufacturing) a Windows 8.1 pentru producatorii de dispozitive. Se pare ca gigantul IT  si-a tinut promisiunea, dar nu planuieste sa lanseze deocamdata si versiunea finala pentru consumatori.

Windows 8.1 este asteptat sa fie lansat oficial, impreuna cu noi dispozitive, in luna octombrie. Acest decalaj de timp permite producatorilor de dispozitive sa testeze noul sistem de operare pe produsele lor si sa elimine eventualele bug-uri gasite.

Cel mai nou sistem de operare de la Microsoft vine cu mai multe imbunatatiri de design si de functionalitate, si beneficiaza de suport pentru dispozitive cu ecran tactil de mici dimensiuni.

Expertii IT deja anticipeaza ca Windows 8.1 va deveni unul dintre cele mai utilizate sisteme de operare din lume, si bineinteles, din industria de hosting.