Cand sa renunti la serviciile de hosting?

Alegerea unui pachet de hosting web este destul de complicata, mai ales daca faceti asta pentru prima data si datorita faptului ca piata este suprasaturata cu oferte de hosting. Unele din aceste oferte se pot dovedi a fi in final alegeri gresite iar acest lucru va poate complica destul de mult viata si va poate cauza probleme. Iata 4 motive pentru care ar trebui sa renuntati la compania de hosting actuala daca aceasta va face probleme:

1. Termeni si conditii abuzive

Cititi cu atentie contractul de web hosting (termenii si conditiile) si vedeti daca acesta contine termeni abuzivi si pe care nu ii puteti respecta.

2. Tarife, comisioane sau penalizari mari

Daca ati sesizat ca facturile sunt mai mari decat de obicei sau contin comisioane sau penalizari mari, atunci contactati providerul de hosting si cereti explicatii. Solicitati corectarea problemei si in cazul in care acest lucru nu se intampla si continuati sa primiti facturi “umflate” atunci este momentul sa renuntati la serviciile acelei firme de hosting.

3. Downtime mare

Caderi ale serverelor dese si de lunga durata? Siteuri care se incarca foarte greu tot timpul? In acest caz nici macar nu merita sa solicitati discount pentru intreruperile cauzate ci sa va cautati alt provider de hosting care ofera servicii de calitate superioara, cu uptime garantat. Nu merita sa ramaneti cu un provider care are intreruperi dese mai ales daca afacerea Dvs este una online.

4. Asistenta tehnica de slaba calitate

Daca ati avut experiente neplacute cu asistenta tehnica de mai multe ori este timpul sa va ganditi la alta firma de hosting. Asistenta tehnica de calitate este parte integranta din serviciile unei firme de hosting de calitate. In mod normal asistenta tehnica in hosting trebuie sa fie rapida, calificata si prietenoasa.