SpamExperts si-a “renovat” site-ul

Furnizorul de solutii de securitate pentru e-mail, SpamExperts, a adus imbunatatiri importante site-ului sau, menite sa ajute clientii in intelegerea si selectarea produselor de care au nevoie. Site-ul actual, lansat la inceputul lunii ianuarie a acestui an, beneficiaza acum de 3 pagini de destinatie suplimentare ce descriu in detaliu serviciile de baza SpamExperts: Incoming Filter, Outgoing Filter si Email Archiving. Noile pagini sunt disponibile in 5 limbi (engleza, olandeza, germana, portugheza si spaniola) si sunt parte a eforturilor continue ale SpamExperts de a clarifica informatiile legate de serviciile sale pentru clientii existenti si potentiali.

Vizitatorii site-ului pot vedea acum principalele caracteristici ale fiecaruia dintre serviciile SpamExperts, pot descarca fise detailate ale serviciilor, pot incerca serviciile gratuit sau pur si simplu pot contacta compania pentru a solicita mai multe informatii.

Serviciile de securitate oferite de SpamExperts ajuta furnizorii de hosting sa combata spam-ul si virusii, previne clientii acestora sa fie pusi pe liste neagre si ofera acestora posibilitatea de a-si face backup la intreaga baza de e-mail.

Avand asediul principal la Amsterdam, SpamExperts are o prezenta solida in intreaga lume, servind clienti din peste 100 de tari. Cel mai nou sediu SpamExperts a fost deschis chiar in Bucuresti, la sfarsitul lunii septembrie.