Telefonul cu ecran pliabil de la Google. Lansarea a fost amânată din nou.

google-telefon-pliabil-megahost-blog

Gigantul Google pare iarăși să amâne data lansării celui mai nou telefon pliabil, cel despre care circulă diverse zvonuri încă de când a fost lansat renumitul Pixel Watch. Se pare că de această dată, gigantul media a decis să mute data lansării pentru următoarea primăvară, deși utilizatorii așteaptă cu nerăbdare acest gadget.

 

 

Puțin istoric asupra evenimentelor

Gigantul Google a promis inițial că acest gadget despre care efectiv s-a vorbit peste tot că va apărea încă în 2021, în plină pandemie și criză mondială. Dar, pronosticurile specialiștilor din cadrul companiei au mutat în extremitatea celui de-al patrulea trimestru din 2022.

Ceea ce iarăși nu s-a adeverit, deoarece nici până acum nu avem date cu privire la lansarea produsului. Lansarea noului Pixel pliabil pare că a fost amânată din nou, pe motiv că inginerii încă nu au finalizat etapa dezvoltării acestuia.

În aceeași ordine de idei, chiar și reprezentații din high management al companiei Google au confirmat, prin postări pe rețeaua Twitter, că dispozitivul va fi lansat în primăvara următoare, fără însă a ne menționa motivele care explică această amânare.

Premisele acestei întârzieri

Se pare că Google are în lucru două versiuni paralele ale dispozitivului: Passport și Jumbojack. Ultimul pare să se plieze orizontal, similar Samsung Galaxy Z Fold, pe când primul se pliază vertical, similar Samsung Galaxy Z Flip.

Circulă zvonuri că smartphone-ul pliabil de la Google ar putea fi echipat cu un ecran fabricat de Samsung, versiunea Passport fiind înzestrată cu un intern de 7,57 inchi și un afișaj extern de 5,78 inchi.

Totodată, pare aproape imposibil să ne fie prezentat un nou smartphone pliabil la evenimentul Google Pixel din toamnă, deoarece compania pare să se concentreze masiv moment pe producția Pixel Watch și Pixel 7.

Ceea ce e deja sigur este faptul că acest smartphone pliabil pare să provoace dezbateri în mediul online, iar utilizatorii așteaptă cu mult interes să îi descopere potențialul în utilizare.

Dacă vrei să fii la curent cu noutăți din lumea media, să știi totul despre apariții tehnologice de ultimă oră, urmărește blogul nostru, cu regularitate. Doar la Megahost găsești servicii de hosting și de găzduire web de calitate înaltă și la prețuri avantajoase, precum și informații pertinente din lumea tehnologiilor informaționale, care îți sunt atât de necesare pentru activitatea ta zilnică.

Megahost – cu un pas înaintea progresului!